vrijdag 28 mei 2010

Wat zit er in het koffertje ???........Friday Pretties...............

Vandaag is het weer vrijdag dus doe ik weer mee met Joyce 
uit Michigan...................ze doet daar een spel dat Friday Pretties heet............



Ik liep alweer een hele tijd geleden op een fair.en zag bij mijn favoriete brocante kraampje dit koffertje staan.................

En met dit koffertje bedoel ik het bovenste koffertje..................ik wil jullie graag laten zien wat er in zit.....................voordat ik dat ga doen wil ik nog even de mooie kinder schoentjes laten zien ...........deze heb ik ooit gevonden op de verzamelbeurs in de veemarkthallen in Utrecht............

Kijk........zijn het geen plaatjes ?? .........ik ben er nog steeds zo blij mee....elke dag kijk ik er wel een keertje na.......................poets ze af en toe even.................nou ze worden met liefde behandeld hoor !!........maar even terug naar het koffertje.......................ik was toen alleen met mijn zus op de fair.......en het was best wel een duur ding !! ..............pfffffffffffffff......wat ga ik doen??

Hem zomaar kopen zonder overleg met Rein......................?? Hmmmm..............dat wilde ik eigenlijk niet............maar toen dacht ik....ik geef hem gewoon kado aan hem.............dan mag ie niet vragen wat het kost.........hahahhah!! en ik wist zeker dat hij hem ook mooi zal vinden....dus dat heb ik toen gedaan.ik heb er nooit spijt van gehad.................dat had ik wel gehad als ik het niet had gekocht....................en Rein?? die vond/vind hem nog steeds geweldig.............


Kijk nou...................wat een plaatje.................ik mis nog een dingetje rechts boven in.............maar er zit zelfs een kanten zakdoekje in links,.....ik zal even de corsage eraf halen...........dan zien jullie het nog beter........................weet echt niet meer van welke bruiloft die is.............
Mooi..................ik vind hem echt geweldig !!.......en dit hartje hangt dan nog boven het geheel zeg maar..................en deze heeft Rein gemaakt ooit........


Ik ben benieuwd of jullie het koffertje net zo mooi vinden als wij...................fijne dag allemaal................

Het is bijna zover........nog een paar dagen en dan vertrekken we naar Denemarken.......... heerlijk..............ik laat nog een  post  bij jullie achter.....en dat is dan eindelijk de Give Away................dus hou mijn blog in de gaten........................( als ik kijk naar de reacties dan doen jullie dat al !!)  hahahhahh!!  een heel fijn  gezellig ik hoop ook zonnig weekend .............lieve groetjes Ria.........

95 opmerkingen:

Chani zei

Hi, this is Chani from Sucre & Cannelle. I have changed my blog name to Blanc & Caramel and the link to http://blancetcaramel.blogspot.com.

Blogspot didn't change the follower link on your blog to my blog automatically, that means: You don't follow my blog anymore and I don't want to loose you as a follower and would like to kindly invite you to

1. visit my new blog http://blancetcaramel.blogspot.com
2. follow me. This works if you unsubscribe and subscribe again.

Thank you!

GIVE AWAY:
I would like to thank you for your loyalty and give you the chance to win an adorable heart ornament from my shop. Please read more about it on my blog.

I hope to see you soon again!

Chani

blancetcaramel (at) gmail.com
www.blancetcaramel.com

Josephine zei

S*U*P*E*R---S*U*P*E*R---S*U*P*E*R Ria, werkelijk een schitterend koffertje en dan met een praktisch coplete inrichting. Wat ben je toch een handige schat hé omdat koffertje aan je man te geven, hihihi. Het is een heel mooi sfeerhoekje zo, en die schoentjes.....zo lief.
De hartenkrans die Rein heeft gemaakt vind ik ook zeer geslaagd. Heb je al de vakantie kriebels????? Heerlijk hoor er even tussenuit.
Nou je ziet het wel jé, tja......wij zijn altijd latertjes, slaap lekker, ZzZzZzZzZzZzZzZ

Lieve groet, Josephoine

Ger zei

Dit is een heel mooi herenreisnecessaire....en
.....de gedachten gaat even door m'n hoofd.....van welke knappe dandy zou dit geweest zijn...wat voor heerlijke geurtjes hebben in die flesjes gezeten...heeft hij zijn nagels gemanicuurd met dit kleine setje...de kam ging met een handige beweging door zijn golvende haren...de brede schouders van zijn maatwerkpak werden met de zachte kledingborstel even vluchtig van alle ongerechtigheden ontdaan......en als finishing touch stak hij het smetteloos witte met kant afgewerkte pochet in het daarvoor bestemde borstzakje van zijn colbert......hing zijn paraplu aan de arm....en liep met elegante passen richting station.....

Nog paar nachtjes slapen.......:-)
Fijne vacantie!!!
Lieve groetjes,
Ger

Anne Lorys zei

The translator on here doesn't always do a very good job, so it's tough for me to know exactly what you wrote, but your photos are terrific!

Those cases are just wonderful, and the baby shoes, too precious. :-)

Have a wonderful Friday!
Anne

mimi zei

Ria I love the briefcases, they have such character. And nothing is sweeter than baby shoes... thanks for sharing such goodies with me.have a wonderful day.

Pink Princess zei

HEE dat is mooi, joh...kan me voorstellen dat je die graag wilde....geven hihi ;)
JJ ook een hele fijne vakantie gewenst ♥ (Ik vertrek vandaag, joepie)

Groetjes van Marian

Cornflakes and Honey zei

Thesse are gorgeous vintage treasures Ria, a beautiful Friday pretty!

Thanks for sharing with us and have a wonderful weekend xx

Jeanet zei

wat een fantastisch mooi koffertje...
de inhoud is ook zeer uniek

moet je heel zuinig op zijn.

fijn weekend en groetjes van Jeanet

Anoniem zei

Wat een dot van een koffertje *smelt* ... en straks lekker naar Denemarken! Ben benieuwd naar welk gedeelte van dit mooie land jullie gaan! Alvast veel plezier toegewenst Ria en Rein!

groetjes Sas

by kuzz zei

Wow Ria, wat een gaaf koffertje!! En als je m opendoet komt er gewoon een ware schat tevoorschijn! Kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent (en Rein gelukkig ook ...haha). Het staat erg leuk zo op die andere koffer!
Ga lekker genieten in Denemarken, we horen vast hoe het daar geweest is! Heel veel plezier!
fijne dag, liefs Erna

Fågel Blå zei

Hello Ria!
So beautiful pictures so nice!
And all this old staf!!!!
So nice!
I hope your day and weekend be nice!
many hugs from me!
Kathrine

Claudia Leertouwer zei

Hoi Ria, dit is echt een geweldig koffertje. van buiten was hij al mooi maar die inhoud....

Ik heb gisteren inderdaad het magazine ontvangen. Heerlijk dat je deze gelijk opgestuurd hebt, weer genieten.

Dank je wel voor het schattige hartje. Deze zul je vast nog wel eens tegenkomen op mijn foto's.

Groeten, Claudia

Muisje zei

O wat een geweldige koffer, daar wordt je wel blij van.
Je hebt dus ook iets heel leuks om naar uit te kijken.
We blijven je volgen.

Groeten Herma

lia zei

Het is een prachtig koffertje, jammer dat je de inhoud niet steeds kunt zien. Ja, vroeger wisten ze het ook wel. En die schoentjes zijn ook zo lief.

fijn weekend, lia

Anoniem zei

Zeker vind ik het koffer net zo mooi als jullie. En wat erin zit...geweldig mooi. Schattige schoenetjes trouwens. Wat leuk dat Rein dat hart heeft gemaakt, mooi hoor...zie ik Chris nog niet doen. Lekker er een paar dagen tussen uit. Heel veel plezier daar in Denemarken.
Lieve groetjes Tilly.

Fluitenkruid zei

Hoi Ria, wat slim om je koffertje aan Rein kado te geven ;-)
En nu de andere koffers te voorschijn halen, leuk naar Denemarken. Groetjes Jannet

Eleonore zei

Hoi Ria,

Wat een leuke vonst is dat koffertje.Dat is nog eens wat anders als de beautycase van tegenwoordig.Erg leuk zijn ook de kinderschoentjes.Zelf heb ik een tijd oude kinderschoentjes gespaard.Ik zal ze eersdaags eens op mijn blog plaatsen.
Fijne dag nog.

Bizzy @ home zei

Wat een lief koffertje en de inhoud...echt geweldig zeg. Wat slim om 'm dan maar cadeau te doen, die houd ik er even in....;)
Heel veel plezier in Denemarken, dat gaat helemaal goedkomen natuurlijk. En give away...ja, ik doe mee!
Lieve groet, Renny

Susan zei

Hoi Ria,

Wat een prachtige koffer!! Ik heb ooit ook zo'n koffer gezien op een fair maar ben er toen aan voorbij gelopen omdat hij onbetaalbaar was.... Nu ik hem zo bij jou zie met allerlei leuke spulletjes er om heen had ik hem misschien toch moeten kopen...
Tot een volgend berichtje en veel plezier in Denemarken!

Gr. Susan.
p.s. Ik hou je blog in de gaten (kan niet anders want hij staat bij mijn favorieten, haha)

jolanda zei

Hoi Ria, wat een enig koffertje!!! En wat een idee om hem als kado te geven, hahahahaaaa, dat is wel een goeie! Ja ik ken dat ook wel hoor... sta je soms zo te twijfelen en vaak is het dan inderdaad zo dat wanneer je het niet doet, je later spijt krijgt!
Wat een mooi hartje is dat en wat leuk dat Rein dat soort dingen maakt! Komt natuurlijk omdat jullie 'in de bloemen zitten' dat hij daar zo handig mee is hé?
Zie ik trouwens van de week ineens dat Bonhof jullie winkel is... wat leuk!!! Daar woon ik dus vlakbij hihihi. Binnenkort kom ik eens een kijkje nemen in jullie winkel hoor. Heb je de JDL trouwens ook gewoon te koop liggen in je winkel? Of moet ik die van te voren bestellen? Ja die wil ik nou toch echt een keer kopen, want na al die positieve berichten wil ik die echt eens lezen!
Nou Ria, tot gauw en fijne dag! groetjes jolanda

Passione Helena zei

Wat een prachtig, bijzonder koffertje Ria!
Kan me voorstellen dat je dit in je bezit wilde hebben. Het is ook niet zomaar een koffertje! Slim bedacht, om het Rein kado te geven haha.

Het heeft samen met de mooie schoentjes en het hart van Rein een mooie plek gekregen!

Geniet van jullie vakantie in Denemarken..verheug me al op je foto's!

Fijn weekend!!

Liefs Helena

Romelia's Cottage zei

Ohhhh....wat is dat mooi, koffertje + inhoud, geweldig....zou ik ook helemaal voor schut voor gaan hoor.

Fijne dag, lieve groet Wendy

Splashes of Pink and Mint zei

Hoi Ria! Nou dat is echt een pronkstukje hoor zo met alles er in! Kijk, en dat is nou leuk dat je man daar ook blij mee is, die van mij zou me aankijken of ik niet lekker geworden was als hij dit van mij kado zou krijgen, hahaha!!! Die heeft liever een stuk gereedschap! Maar wel heel fijn dat jullie je liefde voor oude spulletjes samen delen!
Oh en die schoentjes zijn ook héél schattig!

Unknown zei

Godsamme vrouw....slaap jij ooit???:)
Ik ken die koffertjes....bij mijn moeder onderin de kast staat er nog eentje met MIJN naam erop *kuch*(toch mam?)
Heb inmiddels wel al het damesmanicuresetje van haar gekregen(afgetroggeld *fluit*).......mooi mooi mooi!!! Niks kunststof mandje volgemikt met toiletartikelen en *SWOF* in je badkamerkastje...neeeee....vroeger was dat toch net even wat anders......;)

groetjes
Lynda

Home and Lifestyle zei

Het is maar goed dat jij dit mooie koffertje niet hebt laten staan...en je oplossing -cadeau voor Rein - vind ik een hele goede!! Alleen heeft manlief niet hetzelfde gevoel bij zo'n koffer als Rein ha ha! Ik vind het een plaatje hoor!

Lekker naar Denemarken...even er tussen uit! Maar voor die tijd "spreek" ik je nog!

Lieve groet, Ingrid

Caroline zei

Ik vind het een schitterend koffertje, een schatkamer als je het open doet !!! Je hebt het goed opgelost door het cadeau te doen ! Ik heb je harten bekeken, ik ga nog even op zoek of ik dezelfde kan krijgen ergens en anders kom ik bij jou in de webwinkel langs :-)

~*~ saskia ~*~ zei

Nog nooit gezien, die inhoud. Gorgeous, Ria! Bijna is het dan zover, waar gaan jullie precies naar toe in Denemarken? Rijden jullie in etappes of in 1 keer? Is jullie mooie auto al helemaal shiny and ready?
Een heeeeeeeeeeeeeel leueueueueueueueueueuk weekend, Riaaaaaaaaaaaaaaaa XXXXXXXXXXX xxxxxxxxxxxxxx XXXXXXXXX

di bianco e d'azzurro zei

Dear Ria, your little case is very pretty, it's a necessarie for travel? I love so much the little shoes!!!!
I hope that you have a good trip, I wait the foto!!!!
Kisse and hugs from me, Annamaria ;)

Kom Achterom zei

OOoh Ria!!!!
Wat een beauty!!
Ziet er echt geweldig uit!! Nu begrijp ik ook waarom Rein er zo verblindend uitziet!! hahahah
Hij is er wel maar je ziet hem niet!!
De inviseble men!!!
OOh perfect gemanicuurde nagels, gesneden baard ( vandaar het zakdoekje!) prachtig gekamde haardos ook een spiegel om aan de achterkant te bekijken, met of zonder glimmend bolletje!! en als klapper een grote fles aftershave dan hoef je hem niet meer te zoeken!!! je ruikt gewoon waar hij zich bevind!!
OOOOh dat wordt een super reis naar denemarken!!
Ik ben jaloers hoor!! Ik wil meeeeeeee!!!!!
Ik ga dit jaar niet, ja of misschien 5 km uit de buurt kan Peter nog net redden!! Ach ook leuk de zwemvijver tussen E en H !!
Meid Fijne dag!!
genieten!!!
knuffel Yolanda

André en Inka. zei

Wat een schattig koffertje heb je aan Rein gegeven ha,ah,slim bedacht maar het is een plaatje.
Bijna vakantie,heerlijk,lekker van genieten,hóór.

Fijne dag en alvast een heel fijn weekend,voordat jullie op vak gaan hebben vast nog wel een keertje contact.xxx.

Obee Designs zei

Hello Ria!
You are really just the sweetest!! Thank you for the kind comments. I'm so sorry to hear you lost you dad 16 years ago. You're right, you still miss them...everyday is still hard. Thank you for sharing your sorrow.

I hope you have a safe and happy trip to Denmark!! Have a wonderful weekend:)
XoXo
Gail

Loveforpiemonte zei

Of ik hem mooi vind.... RIA DIT IS DE KOFFER DER KOFFERS gaaf joh.. heb zelf 9 koffers waarvan er 1 heel belangrijk is, maarre dat ga je snel genoeg zien...
Ik zit zo te lachen hier, JIJ BENT EEN SLIM WIJFFIE ... hahahahhahah
Mochten we elkaar niet meer "spreken" ik wens je een hele fijne tijd in Denemarken, maar ik weet zeker dat dat wel goed komt,
Dikke knuff voor jou!
Madelon

Anna-Malin zei

Great things Ria!
Are you going to Denmark? Not far from me :)Have a fantastic time.

//Anna-Malin

Stina zei

Wow, It looks really good. Lovely things.
Today I am tired but my heart is calm and nice this friday.;-) Hug Stina

koralee zei

Loving your treasures today!...sorry about your dad...our memories keep us close and we will never forget how much we miss our love ones.Sending you extra hugs my friend.

Mayflower zei

Hoi Ria, wat een prachtig koffertje en wat een heerlijk idee van je om deze aan Rein kado te geven hihi....een slimme meid is op haar toekomst voorbereid haha.
Maar het is een plaatje en ik kan mij goed voorstellen dat jullie hier ontzettend blij mee zijn. Wat zitten er een leuke spulletjes in.
Ook die lieve schoentjes zijn prachtig, een mooi sfeerhoekje.
ik wens jullie alvast een hele fijne vakantie in Denemarken.
Lieve groet, Mea

Riet zei

Ohhhh wowwww Ria,wat een schitterend koffertje,en wat een prachtige dingen zitten erin.
Echt om tekwijlen,En die schoentjes ze zijn echt geweldig.
Ik heb er ook 2 paar,een bruin en een zwart stel.
Je krans is ook geweldig meis.

Fijn weekend.
Liefs knuf Riet.xx

Rianne zei

Heerlijk zo;n koffertje met inhoud, logisch dat je daar van geniet en super dat jullie het allebei zo leuk vinden.
Fijn weekend!

Sylvia zei

Ria, wat een mooi koffertje ! En de inhoud bijna volledig, dat zie je niet veel.
Dat heb je goed opgelost met de dure prijs, ik moest erom lachen, slim idee.
Fijne reis naar Denemarken !
Groetjes,
Sylvia

Villa König zei

So great old stuff! I love it!!! Hugs Yvonne

Marga zei

Hallo Ria,
Wat een ontzettend leuk koffertje.En al die dingetjes die erin zitten. Jammer om het koffertje dicht te doen.
En dan die schoentjes. Super!!!Gaaf!!!
Wens je een heel fijn weekend.
Groetjes Marga

Haikey love of living zei

Hoi Ria,

Wat een prachtig koffertje. Ik had hem ook direct meegenomen en die schoentjes zijn ook zo leuk!

Ohh, Denmark, lekker genieten dus!

fijn weekend! Haikey

Pieternel zei

Hoi Ria,

Geweldig zo'n koffer, nu kan je evengoed meegenieten van dit mooie koffertje. Mag je er wel aan zitten?

Pieternel

Madelief zei

Hoi Ria,

Oh leuk, naar Denemarken! Dat land staat ook nog op mijn wensenlijstje :-)! Het koffertje is erg mooi! Volgens mij heeft mijn vader ook nog zo'n soort koffertje staan van toen hij jong was.

Fijn weekend!

Lieve groet, Madelief

Poppies and Sunshine zei

What pretties! Thank you so much for the sweet comment dear!

Ingrid zei

Wat een mooie post Ria met je mooie koffertje!!!heel veel plezier in Denemarken maar doe wel een grotere koffer mee hé??(lol)

fijn weekend
Ingrid

Unknown zei

Oh, they are so pretty! I love old fashioned things like this, just gorgeous, true vintage is sooo romantic! Love your blog so much, and you are beyond sweet! XO!

Bonnie zei

Oh my! What lovely finds for Friday Pretties!!! I adore everything you have to show us. :)

Love your sunshine you have been sending weekly at my blog. You are too sweet darling!!!

Have a beautiful weekend. :)

xoxo,

Bonnie

bijzonder-oud zei

Wat een geweldig koffertje zeg!! en die schoentjes.....zo leuk!!

Ik wens jullie heel veel plezier in Denemarken, geniet er van!!

groetjes,
Yolanda

Stina zei

Hey ria, wat een mooie koffer, en die schoentjes och wat lief zeg.
Rein die had het keurig ingepakt hoor mijn complimenten.

fijn weekend, liefs Stina

Maria zei

What a lovely vintage-things!! <3 So lovely!
And so beautiful pictures and feelings.
Happy Weekend and so many hugs from me! <3

Deco a la retro zei

Hi!

Such a nice case, and the shoes were cute!
Have a nice weekend!
Groetjes/ Jeanette

Monica zei

Beautiful! Love your vignette and all your vintage treasures- oh yeah!;)
Monicax

Unknown zei

Gorgeous Friday pretties, Have a sweet day!

Robyn zei

RIA, what WONDERFUL Finds at your flea market! You are so lucky to find great things near your home suche! HAVE A FABULOUS time in DENMARK.

Kind An Huys zei

Wat een supervondst!! prachtig hoe ze de dingen vroeger maakte en gebruikte....
Goed dat je het toen maar voor Rein gekocht hebt!
Veel plezier in Denemarken!
Lieve groetjes, Anne.

Vær våken zei

Dear Ria, what an interesting and nice post! Congratulations on your award! Since you asked, you can mention 7 things about yourself! When I came to that part I had used so much time on the post so I just wanted to turn off my computer...! But do what you feel like! Have a great weekend!!!

Con encanto - Ana zei

Hi Ria, you are so kind. Nice to meet you. Love your blog, love your photos, love your shop, it´s fantastic. Thanks for visiting my blog each day and thanks for your words. Kisses, Ana

Jolanda zei

wat een schattig koffertje, van wie zou die zijn geweest??? En wat een idee om het cadeau te geven, die truc herken ik wel...:)
Lekker bijna op vakantie, geniet er van maar dat gaan jullie zeker doen!
En wat een reacties heb je trouwens, je hebt het verdiend, met al je enthousiasme! Lieve groetjes Jolanda

Rosie zei

Wow, Sweet girl...this is AMAZING!!! how did I not find you before this...Your site gives me shivers...love your suitcases and treasures ...there is nothing like "vintage" to give a vignette life...I think you need to have a space on my sidebar so I can enjoy your little world daily...love Rosie

Anoniem zei

Oh my goodness, Ria! You are one popular girl!! Every time I come to visit you have over 50 comments!!
Anyhow...loving the breifcase and all the goodies inside of it!
Have a great weekend! :) ~ Jo

Elizabeth zei

Ria,
What beautiful treasures! Those little shoes are adorable! Hope you have a wonderful time in Denmark!
Elizabeth

Mary Ann zei

hi ria! those are great vintage collections. you have a lovely weekend! verbena cottage

@nne zei

Mooi dit koffertje. Je ruikt zo het leer! Groetjes, @nne

Pearl zei

oooh la la! Very beautiful indeed you did good. So much fun to go antiquing and finding treasures. Have fun and have a great weekend. Hugs, Pearl

Carre zei

Hoi ria
Veel plezier met jullie reis naar Denemarken.Ik was jong in Denemarken en er zijn mooie steden.ik wil nogmaals naar denemarken:)
Een fijne zaterdag
Groetjes Karolina

Labrador Retriever zei

so eine liebevoll gemachte und schöne seite.

und was sehen wir da, 2 hübsche labradore trevor und iris. ihr seht ja genauso aus wie wir :-)

ganz liebe grüße aus deutschland an euch
betty und luna

desde my ventana zei

Beautiful images from woderful vintage items.
Have a lovely weekend,
cecilia

Leslie zei

Have a wonderful weekend.
What a lovely case, Great find.

Pierelantijntjes zei

Hoi Ria,
Ik vind je koffertje echt prachtig. De inhoud ook. Wat slim van jou om hem kado te geven aan Rein. Die moet ik onthouden haha. Heerlijk op vakantie. Denemarken is echt een prachtig land. Ik ben er jaaaaren geleden eens geweest.
Wat leuk dat je weer een give away gaat doen.
De JDL is echt weer prachtig. Kan er geen genoeg van krijgen.
Lieve groet van Ester

Bonjade zei

Mijn hemel...sta ik hier onder aan de rij...
Tjemig je kunt wel overspannen worden zo met zoveel reacties.....snap dat je aan vakantie toe bent...haha...:))
Maarre nu even de kern van het verhaal, je...nee fout de koffer van Rein is een plaatje.....je mag er zeker ook alleen maar naar kijken.....? niets aanraken.....?
Fijn weekend

Millas hem zei

Nice things here in your blog!

Hugs Camilla

Het Hoogerhuys zei

Hoi Ria,
Dat is echt nog iets van vroeger zeg, heb zoiets wel eens langs zien komen bij, tussen kunst en kitsch, is zo'n tutteldoos voor mannen en bijna helemaal compleet, zooooooooo.
Nee zonder gekheid erg mooi!!!

Groetjes Sandra

Made in Persbo...Carina zei

Hi Ria!
Yes, that´s correct...I´m a freelance photographer and I have features in JDL sometimes.

Warm hugs, Carina

Janet zei

Hoi Ria,

Ik ben ook blij dat ik weer wat tijd hebt om te `bloggen`,al was het alleen maar omdat jij meestal een van de eersten zo niet de eerste bent die reageerd.Dat waardeer ik zeer!
Fijn weekend nog.
Groetjes,Janet

Janet zei

Hey Ria,

Ik ben ook blij dat ik wat meer tijd heb om te `bloggen`,al was het alleen maar omdat jij vaak zoniet de eerste bent die reageerd,leuk hoor.
Fijn weekend!
En veel plezier in Denemarken.
Groetjes,Janet

Les Cotrions zei

What a beauty Ria! Your briefcase is just stunning!!!!! Lucky girl! I love the little and sweet shoes tooo! A trip to Denmark??? Ohh it's fantastic! I'm sure you'll love it...it's a wonderful country!
Happy Sunday!!!
Vale

Rosie zei

Well Hello Ria,
Back to enjoy, a little bit more of your lovely world. Thanks so much for the visit, so sweet of you to stop by...Happy Sunday...Love Rosie

Weermaarssen zei

Hallo Ria

Ik heb het hele verhaal over het prachtige koffertje gelezen. Ik vraag me een ding af. Waarom heb ik in het verleden nooit zo`n mooi kado van je gehad??

Knuf van....Je ex

~*~ saskia ~*~ zei

Svendborg?! Maar daar ben ik toch ook geweest, 3 weken geleden. Jullie zullen vast ook naar het Valdamers kasteel gaan. Zo een mooie tuin erom heen, en je bolide kan er heel goed geparkeerd worden. Mooie foto's maken kan je daar hoor! Google maar eens op Valdamar Slot Svendborg... gaan jullie deze week al? Wat gaat het hard he. Alvast een heerlijke rit ernaar toe en hele mooie dagen in Svendborg. Maar ik kom voor die tijd vast nog in een post bij je, in je afscheidspost. Hihi.. 1 weekje toch maar he, langer kan echt niet, dat begrijp je toch wel he!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

La Maison zei

Ha Ria,
Ha ha ha wat een goed idee om het koffertje aan je lief kado te doen, het is prachtig hoor.
Veel plezier in Denemarken en je komt vast met iets leuks terug.

Groetjes
Hermine

Miss Gracie's House zei

What an interesting and unique find! I'm sure your husband loved it as a gift, too:) Love those brown shoes, too!
Rene

Anoniem zei

Ja hoor Ria!ik vind jou koffertje prachtig en wat schattig dat de spulletjes er nog in zitten en de schoentjes zijn echt te lief,woww naar Denemarken,wat een mazzelaar zeg,ik wil meeeeeee,haha,nog een fijne zondag,lieve groet Mus.

Kristin @ My Uncommon Slice of Suburbia zei

Good Morning Ria-
Stopping in to wish you a wonderful weekend, love your photo's!
XO
Kristin

Jeanette zei

Jeetje....wat een eind scrollen is het hier zeg, jeemienee zoveel reacties die jij altijd krijgt daar kan een mens toch alleen maar van dromen;-)

Wat geweldig dat je de koffer Rein kado doet! heel creatief van jou, iets kopen wat jezelf prachtig vind en dan gewoon kado doen, ik ga dit slimme idee onthouden! Het is ook echt een plaatje van een koffer en ook nog helemaal (bijna) kompleet. Ik wens je er heel veel plezier mee! Veel plezier in Denemarken, rust lekker uit en tot gauw.

bedankt altijd voor je hele lieve trouwe reacties altijd op m`n blog, het spijt me dat ik zelf niet altijd zo trouw jou kant op ben dat ligt niet jou maar aan de tijd die ik (niet) heb. Knap dat jij daar altijd tijd voor kan vinden, ik wardeer het zeer!

lieve groet,
Jeanette

Catherine@AGardenerinProgress zei

That is a real treasure! I love the briefcase and all it holds.
Thank you so much for visiting my blog!

Michaja zei

Zo zie je maar soms moet je gewoon naar je gevoel luisteren en dan komt het allemaal wel goed. Het is inderdaad een prachtig koffertje met een prachtige inhoud!
Alvast heel veel plezier in Denemarken gewenst! Geniet er van.
Groetjes Michaja

Margot zei

Vroeger was het nog leuk om"je toilet te maken".
Iedere dag genieten van zo'n koffertje.
Nu is het snel, snel...
Neem je het ook mee op vakantie, geniet er sowieso maar van.
Groetjes, Margot

Stina zei

Haha...My little swedish Ria.:-D
A big hug from me.:-) Stina

Dutch Apple zei

Wauwwwwww, wat mooi Ria, echt een schat!
Alvast heel veel plezier in Denemarken!

Lieve groetjes!

Flaviana zei

Dearest Ria
you have the loveliest things !! I love to see your treasures in your posts! Are you really leaving for Denmark soon? I'm so excited!! Will you tell us everything when you come back? Pleaseeee!!! Also I hope you will tell me how to order J-d'arc Mag from your shop!! I want to do it but it's not in english and I'm worried I'll make a mistake:-)))
Big,big hugs from me and Theo !!
xxx Flaviana

Tuur zei

Hoii Ria
dank je wel voor het duimen te laat of niet maakt niet uit...we hebben alle positieve energie nodig....gelukkig heeft ze overal iets neer kunnen zetten had ze niet verwacht...
17 juni helaas pas uitslag.....we duimen verder...:)

El zei

I love the briefcase. Filled with so many hidden surprises!

Floor zei

waar ga je naartoe ???

justwendy zei

Hoi Ria,

Door alle drukte mis ik zo nu en dan een postje, maar nu had ik even de tijd en kom ik dit geweldige bericht tegen.

Wat een prachtig koffertje echt super mooi en die binnenkant wist niet eens dat zoiets bestond prachtig.

Goed idee om het kado te doen aan je man, dat moet ik even onthouden hi hi hi.

Nou meid ik hoop dat je heel veel plezier hebt op je vakantie.

groetjes wendy