zaterdag 6 februari 2010

Weekend.........

Heerlijk het is weekend.........................geen natte poten meer,geen aai over mijn kop,geen aandacht meer van al die klanten,heerlijk rust..........................oja en niet te vergeten de kluifjes die hoef ik ook niet meer aan te pakken !

Wat heb ik toch een heerlijk honden leven.

Ik ga er een luie zondag van maken hoor ! ben zoooooooooooooo moe,...................dus iedereen een fijn weekend toegewenst !! een dikke lik! en een stevige poot,
Liefs Trevor
 







9 opmerkingen:

Corinne zei

Nou Trevor, doe het maar lekker rustig aan hoor. Je bent er aan toe zo te lezen.
Geniet van je weekend (en je baasje ook ;))

(En Ria, bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik ben trouwens ook gelijk volger geworden hoor!)

Groetjes,Corinne

Home and Lifestyle zei

Wat kunnen ze toch zielig kijken hè...voor zo'n eerste foto...dan smelt je toch meteen! Trevor, neem het er maar lekker van dit weekend hoor!

Groetjes, Ingrid

La Maison zei

Ha ha ha Spreek je voor Trevor,of eigenlijk voor jezelf?
Mooie foto's!
groetjes en een rustig weekend.
Hermine

Marion zei

Hey Ria,

Heerlijk hé zo'n hondenleven......lekker languit uit op de bank, wil ik ook wel haha.
De roze chocolaatjes op mijn blog.....HEMA.
En ze zijn erg lekker hoor.
Fijn weekend!

groetjes Marion

Madelief zei

Hoi Ria,

Wat een mooie, lieve hond heb je! Wat leuk dat hij jullie gezelschap houdt in de winkel. Geniet van jullie weekend!

Lieve groet, Madelief

Mayflower zei

Hoi Ria, wat een schat van een hond. Mooie foto's. Ik geef Trevor groot gelijk hoor, lekker een luie zondag, ik volg zijn voorbeeld.
Lieve groet, Mea

oma leentje zei

Ik kom via via op jou gezellige blog ik ga je lezen. Wat een rot leven hebben honden toch he? zou wel een dagje willen ruilen. Al hoewel onze teckel heeft een vadaag aardig op haar kop gekregen. Er lag een plas midden in de kamer, soms heel soms kan ik ze wel schieten dus...... Groet Leni

Monique zei

Túúrlijk kom ik ook bij jou even een kijkje nemen. Vind het zelf namelijk erg leuk om reacties te krijgen, dus doe ze graag bij iemand terug! Leuke blog heb. Zal ook eens in de winkel kijken, ben ik wel benieuwd naar ;o)

Anoniem zei

Wat een schat,dat lieve snoetje,vind de kleur ook zo mooi,zag je berichtje op mijn blog,maar kom eerdaags weleens je kant op,Maarssen is echt prachtig,ik kwam daar weleens voor een winkeltje die oude spulletjes verkocht,maar die is ermee opgehouden,maar er staan daar prachtige oude huizen,reuze benieuwd wat voor mooi`s je hebt en bloemetjes zijn altijd leuk,fijne zondag,lieve groet Joke.