zaterdag 20 maart 2010

Bange Trevor..........of niet ?

Hallo ik heb me vandaag toch iets raars gekregen.......................weet niet zo goed wat ik ermee moet.................kijken jullie even mee??
Ik weet niet wat het is en voel me een beetje bang en raar.......................



Het beweegt niet ,ruikt nergens na,wat zal het nou zijn?? is het wel voor mij??





durf er echt niet in te bijten hoor...................wat nu??

Als jullie beloven dat je bij me blijft ga ik een poging wagen.................of toch maar  niet ??


Ja  ..................Ja...........zal ik??.............................



Pffffffffffffff,.........................gelukkig het is niet eng en ben er ook niet meer bang voor !

Het is gewoon een speelgoed tompoes met piepje..................kom je mee spelen??


Oja nog even zelf wat te vertellen heb nu al 101 volgers............ben er zo blij mee..............dus ga weer wat verzinnen voor een give away...................bedankt allemaal !! dat jullie mij lief en leed willen lezen en delen.............hahahahahah!!

Iedereen een heel gezellig weekend............................lieve groetjes Ria en een poot en lik van Trevor .........en Iris natuurlijk !!

44 opmerkingen:

Pink Princess zei

HAHA Pink kijkt ook altijd eerst de "kat" uit de boom hihi als ik iets nieuws voor haar heb. Even voorzichtig snuffelen, omheen lopen, een heel voorzichtig pootje, dan snel terug trekken tot ze ziet dat het niet bijt en dan....aanvalluh!!

Jolanda zei

Ja ik ken 'm, van de hema toch?
Ik wilde m ook voor onze Mick kopen met de kerst...ja hij krijgt ook altijd wat! Maar ze hadden m niet meer dus is het een rookwordt geworden!!!
Mickey is trouwens dol op cadeautjes ook als wij ze krijgen. Maar dan om het inpakpapier...hij moet en zal het hebben om in 1000 stukken te scheuren. Je kunt wel raden hoe verjaardagen en kerst bij ons verlopen....chaos! Maar wel leuk die honden met hun eigenaardigheden. Lieve groet Jolanda

Anoniem zei

Inderdaad, heel herkenbaar, hier hoort daar voor Ky nog verstoppen bij. Eerst een tijdje onder de zetel of onder zijn kussen en na een paar dagen begint hij er pas mee rond te lopen. Gekke beesten toch ;)
Fijn weekend van Sonja

Claudia Leertouwer zei

Gefeliciteerd Ria met 101 volgers, dan zit je niet zomaar voor het vaderland weg te schrijven, zullen we maar zeggen. Groet, Claudia.

André en Inka. zei

101 volgers,geweldig en wat een heerlijke tompouse heeft trevor gekregen.
hier ligt het hele huis altijd bezaaid met speelgoed af en toe zoals (dre maakte een noodlading op de vloer en,de honden stonden erbij te kijken van wat doet hij nou raar,lachwekkend situatie alleen dre kon het niet zo waarderen) vanmorgen struikelen we erover.

fijne avond en zondag,lieve gr inka en andre

Pink Princess zei

KRO kussen, daar stond ik vroeger niet eens bij stil dat het katholiek was, lol. (NEEN ben niet Katholiek, maar ben Protestant. Geeft niet hoor, is wel beetje logisch denken he, KRO = Katholiek haha)

Sylvia zei

Hoe schattig !
Gefeliciteerd met je 101 volgers, Ria !
Dikke knuffel voor Trevor en Iris,
en voor jou ook, natuurlijk.
Sylvia

Anoniem zei

Haha wat een geweldig verhaal en wat een lieverd is het toch,tjeetje dit kan niet he,je bent korter bezig als mij en hebt al veel meer volgers haha,nee hoor,ik gun het je van harte,een hele fijne avond,lieve groet Joke.

Monique zei

Ben weer erg benieuwd hoor Ria. Van harte!

basiclabelSweden zei

Prijs..... maak me gek, welke prijs heb ik gewonnen!!!!!! toch niet van al die prachtige....

liefs bellavien

basiclabelSweden zei

Noou ik lees het super, ooooh je weet niet hoe blij ik daar mee ben naar vandaag! Dan je Ria voor je tip hahaha..... Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk hahahah...

liefs uit Zweden

Bizzy @ home zei

Ik dacht al...je gaat je hond toch niet een tompoes opvoeren.Haha, lachen zeg. En wat hoor ik: give away? Kom maar op. Ben altijd in voor een prijsje, (niet dat ik die win, die kans is nihil, maar niet geschoten is altijd mis)
Fijn weekend, groetjes Renny

kienkele zei

Ha ha, wat een leuk verhaal Ria, en ik zou heel graag even met em komen spelen, heerlijk ben dol op dieren. Op dit moment ligt onze dikke Buster heerlijk tegen mij aan op de bank, af en toe een pootje op mijn arm, alsof hij zijn goedkeuring geeft aan wat ik aan het doen ben.
Wens je een hele fijne avond en zondag, lieve groetjes, Tineke

~*~ saskia ~*~ zei

Hi lieve Ria, wat zijn jullie honden toch een schatjes! Vrolijke Vrienden!! Een ontzettend leuk weekend. Vraagje: wat heb je in hemelsnaam met de zon gedaan? Hij is helemaal foetsie hier in Rotterdam... ;o)
Weer een ONT-ZET-TEND leuke reactie vandaag op mijn post!!
Toedeloeoeoeoeoeoe

Marion zei

Hey Ria,

Haha wat lachen dit, dat koppie, zo mooi om te zien hé.

Gefeliciteertd meid met je 101 volgers, super hoor.

Fijne avond nog en een fijne blogweek.

lieve groetjes Marion

Anoniem zei

Hihihihi......hij vertrouwt het niet!!! gelijk heeft hij, stel je voor!! Zo'n knalrose ding!!
En toen...die piep??? Schrok hij??

Arm beest!!

Fijne zondag, groetjes Thea

Home and Lifestyle zei

Ha ha...lachen Ria...ik dacht ook ff...ze gaan Trevor toch geen tompouce voorschotelen ha ha! Maar gelukkig dat het uiteindelijk toch lekker aansloeg!

Heel gezellig dat je meedoet met mijn give away en heel lief dat je mijn link rechts in de zijbalk hebt geplaatst! Ik duim voor iedereen en zeker net zo hard voor jou!!

101 volgers, jij gaat als een speer, maar je hebt een gezellige blog en bent mega trouw en gezellig met je reacties, terwijl je volgens mij toch best een druk leventje hebt hi hi! Ik hou het in de gaten...je give away!

Fijn weekend Ria! Lieve groet, Ingrid

Haikey love of living zei

101 volgers,geweldig en wat een heerlijke tompouse heeft trevor gekregen.

groetjes,
Haikey

Anoniem zei

Jij ook een heel fijn weekend! Dankjewel voor je lieve reactie op mijn blog.

Pierelantijntjes zei

Zo, wat ga je goed zeg. Leuk hoor al zoveel volgers. Prachtig, een tom poes voor de hond. Erg grappig.
Groetjes van Ester

alma zei

Ha die Ria,

Wat een leuke foto's van Trevor. De tompouce ziet er ook wel heel lekker uit! Proficiat met meer dan 100 volgers! Groetjes en fijne zondag!
Almay

alma zei

Hoi Ria,

Wat zijn we aan het nachtbraken... Welterusten!

Groetjes
Almay

Hannekie(Sisterly) zei

gefeliciterd met zoveel volgers. leuk toch. lachen zed sie hond van jou. ze kunnen soms zo heerlijk onbenullig zjn. maar zooo lief
gr hannie

Anitas hus zei

Hihi, funny and cute dog. We have a dog to, a small one. We have so much fun with him. I found a balloon in my sons room one day. I blow it up but the dog didn`t think it was any fun. He got so scared, hihi^^,)

Have a nice sunday!
Hug, Anita:O)

Kom Achterom zei

goedemorgen Ria,

Ik heb nog geprobeerd om je lootje eruit te halen maar helaas!!
Ik heb een hele eerlijke dochter.
Streng hé!!
Verder las ik dat jij al over de 100 zit
Goed Zeg!!
Nou ik sta er nog steeds versteld van hoeveel mensen er op blogland rond struinen!!
Super gezellig.
Ik gooi binnenkort nog wel wat bij jou achterom hoor.
Ik moet eerst met mijn bankbekleding aan de gang.
Als het gaat lukken zet ik dat vanavond in een nieuw bericht, ik heb allemaal oude gehaakte kleden om de kop getikt en die ga ik erin verwerken je ziet het wel
Nou een hele fijne zondag
en stuur mij even je adres op naar
mayopeco@home.nl
Lieve groet Yolanda

A home far away zei

I am a little bit ashamed to admit that the notebook that I bought is....pink (what else:)

Have a great Sunday
Hugs Gunilla in Singapore

Mayflower zei

Hoi Ria, nou het is niet zo vreemd hoor in korte tijd zovéél volgers, je bent een heerlijk mens met een prachtige blog vol mooie verhalen. Wat een heerlijke post is dit ook weer en je heb er ook zoveel leuke foto's bij gedaan. Heerlijk dat aftasten en dan toch maar toeslaan hihi, Trevor is een prachtige hond en wat glimt zijn vacht mooi.
Nou Trevor hier nog even een pootje van Roxy, die ook altijd de kat zo uit de boom kijkt, letterlijk en figuurlijk haha.
Fijne zondag en een lieve groet, Mea

Petra zei

Hoi Ria,

Hihi, je had me wel te pakken zeg want ik dacht dat ik m'n favoriete tompouce zag. Vond ik al zo gek op bed. Gefeliciteerd met 101, maar jij bent ook zo trouw.

Fijne zondag,
groetjes Petra

Porva Inn - Greenvalley Estate zei

Heerlijk he zulke poepers om je heen.Ze weten elke keer wel een gevoelige snaar bij je te raken.Ik zou me ook geen leven zonder dieren kunnen voorstellen.

Groetjes Trudy.
p.s nu al 102- heb me ook even aangemeld dacht dat ik dat al had gedaan.

greet's foto's zei

hay Ria, wat een leuk verhaal,mijn hond zou er direkt in gebeten hebben,die is nergens bang voor,gefeliciteerd met je volgers,bij mij ben je verdwenen,hoe kan dat,heb ik al meer gehoord.

groetjes oma nijn

Unknown zei

Hoi Ria,wat een heerlijk verhaal is dit zeg,zo leuk zoals je over die twee schatten van je schrijft!! gefeliciteerd he met je 101 volgers. hele fijne zondag.groetjes Anneke

lia zei

Zo jij gaat als een speer. Daar heb ik meer dan een jaar over moeten doen, denk ik. Maar het is je gegund hoor meid. Leuk voor je. En Trevor niet zo plagen hoor.

fijne avond, lia

Bonjade zei

Goh ik dacht al, pas nou op....dat kan toch niet je hele bed komt eronder.........
Maar deze is top zeg!!!
Knuf voor die lieverd.
Fijne middag

by kuzz zei

Hoi Ria,

Stjonge al meer dan 100 volgers, super hoor! Van harte! En neem jij maar een echte tompouche, dat heb je wel verdiend hoor!
En laat Trevor dan ook een gelijk een piepklein likje doen, omdat je zo de gek met m gehouden hebt!
Liefs, Erna

Belle Brocante design zei

Hay Ria, ja je kunt de gekste dingen voor de hondjes kopen he! Wij zijn ook van die idioten die altijd van alles voor de dames ruwhaar teckel kopen. Niks is te gek! De mooiste kussens, mandjes, benches, handgemaakte lederen lijnen met koper sluitwerk etc. Maar de laatste tijd koop ik het pluche bij de kringloop of kofferbak markt want dat is binnen een paar min. aan gort als ik ff niet oplet en dan vind in 9.95 een boel geld!

Knuffel voor de labjes,
Annemiek

Stina zei

He is so fine, that dog.:-) Hug Stina

koralee zei

Your Chocolate Lab is lovely...we had a sweet lab that has some Chocolate in her...we lost her just before Christmas. Miss her dearly. Have a wonderful week my friend. xo

Deb zei

Such a beautiful dog! Congrats for all the followers, great job!

Masy zei

What a wonderful little dog, beautiful! Thank you for your comment, I hope you had a lovely weekend.
Best,
Masy

Karin zei

Hé hallo, ik zag je berichtje op mijn blog en kom natuurlijk ook even bij jou kijken. Leuk blog, en ik zie dat je ook zo'n grote hondenliefhebber bent. Mooie diertjes hoor.
Hartelijke groeten,
Karin

bikim zei

MORNING RIA!
THANKS FOR YOUR SWEET COMMENTS ON MY BLOG! YOU'RE SOOOO KIND!
GORGEOUS DOGS YOU HAVE! WE HAVE NO PETS! ONLY WILD ANIMALS RUNNING AROUND OUR GRADEN! WE DO INTEND ON HAVING SOME WHEN WE SELL THIS HOUSE AND BUID A NEW ONE!
HAPPY WEEK,
ROSA

Twa zei

Geweldig! Wat kunnen honden ook maf zijn he? Heerlijk!
Groetjes Antoinette.

Stina zei

Haha...Yes, I DO have outher things to do on a Monday. haha...
But, you know... Sometimes you have to break your daily use-to-do-list.:-)
Big hug Stina

Hetty zei

Wat een geweldig speeltje! Dat zien die van mij ook wel zitten.
gr Hetty