woensdag 10 februari 2010

jeanne d ' arc time !!!..............

Pfffffffffffffffff eindelijk het is zover , zo spannend er kwamen twee pallets binnen
uit Denemarken............eerst alles uitpakken,prijzen etc.............wat een klus was dat !
Maar we zijn zo trots als een pauw wat ziet het er leuk uit zeg !  kijk nou ...................zo leuk!

We willen jullie graag een kijkje gunnen hoor ,we kwamen er al snel achter dat we eigenlijk minder hadden dan we dachten,de winkel is ook zoooooooooo groot!


Eerst even alle kaarten in plastic ( meer dan 100) want met al dat water en aarde..........
Toen de kussens nog even in het plastic wel wat minder mooi maar beter dan vuile kussens toch?




Maar we waren lekker bezig toch Rein en Ikke,we hebben maar gelijk weer nieuwe spullen besteld want we vinden allebei dat het wel wat voller mag.............

Nog even een kastje vullen en zie daar weer een stukje klaar!


En dan is het al opeens erg laat en we moeten toch een keer ophouden,nu maar kijken wat de klanten ( en jullie)  er morgen van vinden ik denk dat dat wel goed komt want het tijdschrift is ook al aardig aan het opraken en  die er ook pas een week !!

Spannend !! nou nog eentje dan

En dan weer op naar morgen ,dan komen er weer nieuwe spullen binnen van  twee andere firma's zucht................het komt nooit af en dan nog tussendoor een bloemetje  en plantje verkopen maar het is erg leuk hoor ,en als we dan nog wat tijd over hebben gaan we lekker naar een rommelmarkt .................ja ja weer leuke dingen vinden voor je begrijpt het al de winkel
Maar nu eerst even rust we mogen even slapen en dan morgen weer lekker aan het werk,en als er dan nog tijd over is even bloggen komt allemaal goed tijd zat...................(jippie!).

Groetjes Ria .





21 opmerkingen:

Unknown zei

ohhhhhh bofkont zo lekker dicht op de bron, jammer dat het dan de winkel in moet he, leuk dat je op bezoek was, lieve groet, myrna

~*~ saskia ~*~ zei

Oooooo, zit dat Zooooo! Je hebt een winkeltje en een Deens-achtige nog wel liefs!! Ga jouw oude berichten eens doorlezen.
De foto's zijn natuurlijk prachtig! JDM = P R A C H T I G
Groetjes van Saskia

Marion zei

Hey Ria,

Een heerlijk klusje lijkt me dat,
uitpakken...alles bekijken, vasthouden...
een leuke presentatie maken...
Succes!!

Groetjes Marion

Loveforpiemonte zei

Oh heerlijk!!!
Groetjes Madelon

Mayflower zei

Prachtig Ria al die spulletjes van JDL. Ik kan ook niet wachten tot het nieuwe magazine verschijnt, heerlijk met allemaal ideetjes voor de Paas. Je heb mooie hoekjes gemaakt en wat een feest om dit alles te mogen uitpakken en neerzetten.
Prachtig hoor.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Petra zei

Hoi Ria,

Leuk dat je langskwam, de Blog en Picasa is superleuk maar het kost veeeeeel te veeeeel
tijd. Ik ben ook net begonnen en nu al verslaafd.
Er gaat zoveel tijd inzitten dat het er hier al niet erg Picasa meer uitziet ;-) Maar ik zal m'n weg er wel in vinden.

Succes met alles,
groetjes Petra(nell)

Home and Lifestyle zei

Geweldig om dat allemaal in je handen te mogen hebben...ik zag al een kaart die ik zelf ook heb! Prachtige afbeeldingen!!

Je vroeg waar ik de windlichtjes vandaan heb. Ik heb ze bij Intratuin gekocht, een tuincentrum! Ik kon ze niet weerstaan...!!

Succes met het werk in je winkel!

Groetjes, Ingrid

by kuzz zei

Hallo Ria,

Bedankt voor je leuke berichtje! Enne... ik zit me toch te likkebaarden bij die foto's hier op je blog! Wat een fantastiche spulletjes heb je binnen gekregen! Dat lijkt me inderdaad een feestje om dat uit te pakken!
Ik zag dat je een hartje wilde bestellen, LEUK!
Ik heb er eentje voor je gemaakt hoor! De achterkant stond niet op de foto maar dat is van roze vilt en er zit ook een roze vilten bloemetje op. Ik wil je wel een foto sturen hoor. Zoals je vast wel gezien hebt op mn blog ben ik hier nog niet zo handig in, hoe gaan we dit verder afwerken, kan ik je een email sturen of iets dergelijks?
Fijne avond nog en ik hoor het wel,
liefs, Erna

Madelief zei

Hoi Ria,

Wat heb je een leuke spullen binnengekregen. Heerlijk dat je ons laat meegenieten!!!

Lieve groet, Madelief

Les Cotrions zei

Hello Ria!Thanks for stopping by and leaving a nice comment! Your blog is lovely and I like your shop so much! Very interesting items you have! I've a web-shop too...most of my objects are hand made or decorated by me!
Happy week end!
Till next time!
Vale

Nieneke zei

Het lijkt wel pakjesavond!!
Ziet er wel heel mooi uit allemaal!
Lieve groet, Nieneke

Pierelantijntjes zei

wat een mooie dingen!! Ik ga gelijk een bezoekje aan je webwinkel brengen. Ik vind de spullen en ook het blad van J.D.L prachtig.
Groetjes van Ester

Janean zei

Het moet geweest zijn veel werk. alles is mooi.

it must have been a lot of work. everything is lovely.

Pierelantijntjes zei

hoi Ria
Je hebt een prachtige webwinkel hoor. Ik ga mijn schoonzusje hier ook van op de hoogte stellen, want zij houd ook zo van deze stijl.
Helaas ligt Goedereede(Z-H) niet bij jullie in de buurt anders zou ik graag langskomen( met drieluik) maar mochten wij een keer in de buurt zijn laat ik het weten
Hartelijke groetjes van Ester

Karin zei

Hi Ria,
bedankt voor je lieve woorden en binnenkort kom ik eens uitgebreid in je winkeltje kijken om te zien wat voor mooie spullen je allemaal hebt. Tot ziens,
Karin

faire un songe zei

Hoi ria, dank voor je reactie,.. tja hoe doe ik dat... ik ga altijd naar gmail en dan zie je daar rechts van reader staan en bij reader zie ik alle nieuwe geplaatste posten.. en dan loop ik die even door als ik alles heb gehad klik op alles gelezen..dit staat dan ergens boven aan..
Misschien is dit een tip voor je...
Groetjes Hetty en een fijn weekend.

Mayflower zei

Hoi ria, dat heb je goed gezien, het is een kaarthoudertje of eigenlijk 2. Wat leuk dat jij ook die vorkjes heb, deze komen bij mijn oma vandaan. Heb je vandaag nog een megadrukke dag gehad? Je zal nu wel blij zijn dat nu voor jullie het weekend is aangebroken.
Fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Anoniem zei

Ohh nu kom ik zeker te weten een keer je kant op haha,nee hoor zou ik toch wel doen,leuk om een blogster te ontmoeten en rond te kijken in haar winkel en natuurlijk wat te kopen,wat een prachtige en gave spulletjes,voor morge een fijne zondag,lieve groet Joke.

Susan zei

Hallo Ria,

Bedankt dat je volger bent geworden van mijn blog, echt SUPER!! Ook jou blog volg ik al een poosje en ik vind hem supermooi!! Veel succes met jullie winkel en tot een volgend berichtje.

Gr. Susan.

Unknown zei

Hi, Good luck with your shop, looks like it will be filled with gorgeous treasures! Have a sweet day!

Bizzy @ home zei

Hoi Ria,
Wat een prachtige spulletjes. Dit is ook wel een beetje mijn droom hoor. Maar goed, eerst maar eens klein beginnen. En ik zal je suggestie in mijn achterhoofd houden.
Groetjes Renny