maandag 19 april 2010

VW .......Karmann Ghia.............

Zoals jullie op mijn blogpagina kunnen zien is de Karmann Ghia ook een deel van ons leven....................We hebben een creme witte uit 1970...................


Het is natuurlijk Rein zijn hobby,maar ik tuf ook graag mee hoor!!

Hij is nu een cabrio aan het opknappen deze word ook erg mooi ,en is uit bouwjaar 64..........tja een man een man een hobby een hobby..................wij vrouwen kunnen verzamelen..............maar wisten jullie dat mannen dat ook kunnen ??




Kijk en dit is nog maar 1 hoekje............de meeste spullen moeten nog worden uitgepakt,maar eerst moet er nog een kast komen waar alles in kan.............maar moet wel zeggen hij houd het zelf schoon !! ik zou niet weten waar ik beginnen moest...............en oja toen opeens kwam ie met een heel groot VW bord aanzetten,.................en ook die heeft een mooi plekje in de hal gekregen.............Rein is zo trots op zijn VW Karmann Ghia...............

En ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook gaaf vind hoor............gezellig weekendjes en dagjes weg met de club......we gaan zelfs in juni naar Denemarken ...zijn we uitgenodigd door de club daar !

We rijden dan met een groepje vrienden van ons met elkaar op...............erg leuk hoor al die Karmann 's achter elkaar........en Rein die voelt zich dan echt apetrots in Zijn Karmann,en moet eerlijk zeggen zit er lachend naast hoor!!................



Was het maar vast juni...........................zucht...........................

Fijne week allemaal ,lieve groetjes Ria......................enne welkom !! nieuwe volgers!! helemaal leuk !! en  iedereen bedankt voor de geweldig vele reacties elke keer weer !!.........leuk leuk !!!

62 opmerkingen:

Nicole (MLBV crafting) zei

Mooie auto, leuke hobby heeft je man. En fijn iets in het vooruitzicht, lekker weg in juni. Wij gaan in mei een weekje ik ben al aan het aftellen.
Fijne week en groetjes, Nicole

Bizzy @ home zei

Oh, mag ik mee, ergens in de kofferbak ofzo, haha...Wat gaaf! Ik vind 'm echt geweldig! Ik hou van mannen met zulke hobby's ;o)
Die van mij heeft een geheel andere hobby: mountainbiken....ja, daar heb ik dus niks aan.
Groetjes Renny

Stina zei

Such a lovely car you have. It's good for your husband that he have something to do. haha...
We had an old car too, before. It was an old Taunus P3-64. Red and cremewhite. Really nice. But we sold it last summer.
Hug Stina

Rosemary and thyme zei

OMG....
Just beautiful....
Love it:)))

I can understand that he loves his hobby!
See that you are heading for Norway. Witch part of Norway are you visiting?

Today there is ice and snow on our roads!
Hope it is better where you live!

Have a nice monday, dear Ria!
Hugs Tove

André en Inka. zei

Hoi Ria,ja,mannen kunnen ook goed verzamelen,weet daar alles van,bij ons moet alles nog een plekje krijgen,zou eerlijk gezegd niet weten waar,dre is echt een verzamelaar,ik eerlijk gezegd niet zo spaar een of twee dingen en dat vind ik genoeg in ons piepklein huisje.Het benauwd me als het te vol staat en dan met alle dieren erbij,brrr,dre herkende ook meteen toen hij jullie foto zag dat jullie een karman hadden,ik kon ze eigenlijk niet maar vind hem schitterend.
Prachtige auto.
Kan me voorstellen dat jullie er trots op zijn.

Fijne week,lieve gr inka en andre

Karin zei

Geweldig bouwjaar '64. Die Rein heeft smaak, maar dat wist ik natuurlijk al! :o)
Heb zelf niet zoveel met auto's, maar dit is meer een soort van lifestyle denk ik. Binnenkort weer lekker samen tuffen!
Liefs, Karin

justwendy zei

Hoi Ria,

Wat een super mooi auto hebben jullie zeg.
Snap dat je graag mee gaat met je man heerlijk echt een dagje uit toch. En dan ook nog een weekje weg super vooruitzicht.

Mijn vriend heeft ook een leuke hobby, bootjes.
We hebben nu een speed boot die hij helemaal weer aan het mooi maken is. En als het binnenkort echt lekker warm weer is gaan we er mee weg. Heb altijd zo'n vakantie gevoel als we een dagje zijn wezen varen. Er ligt ook nog en oude roest bult(boot) naast de garage, die heeft hij ooit zelf gebouwd en die wil hij ook nog opknappen. Maar daar is op moment geen tijd voor eerst moet het huis klaar, maar dat komt nog wel.

O ja vriendinnen worden.....leuk, wanneer ben je jarig?????????? :)

liefs Wendy

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Wat een gaaf karretje zeg! (of zeg ik nu iets heel oneerbiedigs...?!)
Groetjes Hilde

by kuzz zei

Wat een prachtige auto zeg! Het lijkt me erg leuk om daar in rond te tuffen hoor!
En die verzameling..acht ja zolang hij het zelf
schoon maakt...dan zou ik ECHT niet klagen nee!
Ik denk als onze jongens het zouden zien ze best eens even om een hoekje zouden willen kijken! Dat bord vindt ik trouwens ook super, zou ook leuk zijn op de kinderkamer dus als Rein ooit besluit om 'm op te ruimen...haha
Waarschijnlijk zit dat er niet in he!
Nou genieten jullie allebei maar van je verzamelingen! Nog een fijne dag, lieve groeten Erna

Passione Helena zei

Hooii Ria,

Ik had hem al eens zien staan op de foto. Hij is echt gaaf!! De kleur helemaal top! En wat fantastisch zo'n tour naar Denemarken. Wat moet dan een speciaal gevoel geven. Met de beetle doen ze dat ook (in nederland), maar heb nog nooit meegedaan. Denk dat het met oldtimers gewoon unieker is. Het weer om te touren komt voor jullie weer aan..Geniet er van!

Laat je man maar lekker genieten van zijn hobby!

Fijne dag!
Lieve groetjes, Helena

Monique zei

What a beauty!!!

En dat een man kan verzamelen... die van mij heeft een tractor-tik...

Pierelantijntjes zei

Prachtig!!!!! Echt waar. Ik zie in onze omgeving ook vaak van die auto clubs rijden. Wij wonen best mooi hier en dan is zo'n ritje met zo'n prachtige auto natuurlijk heel leuk.
Ik snapte al eigenlijk niet wat je bedoelde toen je schreef dat je met de Karman Ghia was weggeweest, maar dit vergeet ik niet meer hoor!
Ik ben ooit ook eens naar Denemarken geweest. Weet niet meer precies waar, maar weet nog wel dat ik het er prachtig vond. Daar zullen jullie vast genieten, helemaal als je reist met zo'n pronkstuk.
Fijne week,
Liefs van Ester

Anoniem zei

Hoi Ria,

Tuurlijk kunnen mannen verzamelen!!
Al verzamelen ze vaak ietwat grotere dingen....zoals auto's!!! Hihihi... maar is ook leuk, lijkt me heel gezellig met zo'n clubje!!

Fijne week, groetjes Thea

alma zei

Hoi Ria,

Ik zie wel eens van die optochten rijden. Lijkt me supergaaf. Rein's exemplaar ziet er echt prachtig uit....gaan denk ik wel heel veel uurtjes poetsen inzitten?

Leuk om naar Denemarken te gaan. Kun jij lekker woonshoppen!

Groetjes
Almay

Natasha in Oz zei

Wow Ria, that is a very cute car! It must be fun riding around in it.

I hope you have a lovely week and enjoy the sunshine too!

Best wishes,
Natasha.

lia zei

Heel herkenbaar, want manlief hier verzamelt oude bromfietsen. En alles wat daar bijhoort. Plakboeken, boeken, speldjes en weet al niet meer. Maar we zouden ook wel een keer een oude kever willen en dan een cabrio. Wie weet ooit.... Die van jullie is ook gaaf zeg.

fijne week, lia

Pink Princess zei

Volgens mij was een van de (vele) auto's van mijn oudste broer ook een Karmann. Hij was 12 jr. ouder dus op zijn 18e was ik nog maar 6. Dus veel weet ik er niet van alleen dat ie erg veel auto's heeft versleten en ook veel grote Amerikanen en oudere types. MOOI!!

Stina zei

Hoi Ria, gezellig hoor in zo'n oude auto, fijn als ze een hobby hebben hé, dat heeft mijn man ook wel, nog een fijne dag, groetjes stina

Home and Lifestyle zei

Wat een blits karretje, daar wil ik ook de show wel mee stelen! Lijkt me super leuk om daar in rond te touren, vooral als je alle tijd hebt om te genieten van alles om je heen!

Laat hem die hobby maar lekker houden! Nog een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

~*~ saskia ~*~ zei

Bonjour Ria, dat wordt genieten naar en in Denemarken. Lijkt me zo leuk om in een lange stoet te rijden... Wij gaan over 3 weken naar Denemarken, maar dat wist je al... overigens ook in een lange stoet maar dan met 'gewone' auto's... Het wordt vast en zeker een ontzettend leuke tijd, in mei en in juni.... Leuke dag! xx

Claudia Leertouwer zei

Dat snap ik wel dat je graag naast hem zit.

Groeten,
Claudia

maría cecilia zei

Darling Ria, your husband has a great collection display, I love it, and also the old VW sign, so cool!!!
I`m so honored to be featured in your wonderful blog, thank you very much!!!
Went to see your shop, oh my God, so many great stuff and beautiful flower arrangement in there, congratulations for the work you do, and the grat taste you both have.
Yes, I take all my pictures with a pocket camera... and some day I will buy a reflex one, I need it!!
Muchos cariños,
Maria Cecilia

Jolanda zei

Leuke hobby heeft Rein, daar heb je wat aan! Leuk wagentje en dan lekker naar Denemarken, niet verkeerd!
Lieve groetjes Jolanda

Unknown zei

Hey Ria!

Ik was al een paar keer komen loeren op je blog hoor ;-) Sorry dat ik nog geen follower was geworden, zal ik direct doen!

Fijne dag verder!

xoxo
G.
PS: Ik ben van Belgie, dus we kunnen ook in't Nederlands communiceren ;-)

Shirley zei

Hi Ria, The car looks very stylish and at least it keeps out of mischief HIM, ha ha! All the best, Shirley

Loveforpiemonte zei

WOWWW gaaf zeg hee, helemaal mijn ding ook!!! Kan me voorstellen dat jullie hier onwijs van genieten. Heb je mijn berichtje nog gehad met het adres. Internet lag er hier uit, bleek dus niet alleen mijn computer te zijn die kapot was (had wel gebreken maar dit was dus helemaal niet het probleem) het zat in de bekabeling vanaf vrijdag had ik helemaal geen internet meer..... Nu sinds een uur weer wel. Dus weet niet of mijn poging nog aangekomen is, daar de pagina inladen al een uur duurde aarchhh....

Groetjes Madelon
(die nu echt de bank opgaat omdat ik in plaats van op mijn kont zitten vanaf half 10 tot nu heb gewerkt in de tuin jajajjajajjajajajjajaj!!!)

Mayflower zei

Hoi Ria, wat een leuke autopost, zelfs manlief kijkt nu eens aandachtig mee. Is ook een gek van VW. Wij rijden zelf in een VW transporter (is ook een club van), heeft Fred nodig voor zijn werk, maar hebben ook een Golf gehad. Maar dit is helemaal een juweeltje waar jullie in rijden en wat een mooi emaille bord.
Fijne avond en een lieve groet, Mea

Unknown zei

Oooooooooooooh hahahah ik zie je helemaal zitten, sjaaltje om, zonnebril op!!! Helemaal gaaf man!! En het lijkt me keileuk als m'n man wat leuks zou verzamelen.....alles beter dan sokken langs zn kant van het bed ;)

groetjes
Lynda

Antonia zei

Hier ben ik alweer :-) Wat een supermooie auto, had er nog nooit van gehoord! En dan ook nog naar Denemarken, super hoor! Lieve groet Anja

Roelien zei

Wauw, wat een geweldige auto!!!!

Enjoy the Seasons zei

Hi Ria,
Tja, mannen en auto's!!! Mijn man is gek van Ferrari's. Deze hobby is dus te duur om er in te kunnen rijden! Dan maar autootjes op schaal verzamelen( dus ook weer verzamelen:-) )...
Fijne week nog,
groeten van Vroni

Flaviana zei

Ria ,you lovely girl! I'd be very proud too if I had a cool car like that! Lucky you... I'm jealous ! ;D
a big hug to you
your friend
Flaviana

All Seasons zei

wat een geweldige leuke auto. Wij zijn ook echt VW rijders. Maar deze ken ik niet echt. Kever, Golf, Polo, Bora, Lupo, die heb ik, ook zo'n leuke auto!!
Leuke post!

Fijne avond
groet Patricia

Yvonne zei

Leuk zo'n hobby !! zou ook graag meetuffen in zo'n leuk autootje hoor
mijn zwager rijd ook ritjes met zo'n club, en hij gaat deze Zomer naar Engeland, heerlijk
Denemarken zou ik trouwens ook nog wel eens heen willen, prachtig land lijkt me
Veel voor plezier alvast gewenst!! nog ffies wachten tot Juni
Groetjes Yvonne

Les Cotrions zei

What a beautiful car Ria! You created very lovely garden corners!!!
Happy new week!
Vale

Anoniem zei

Hurray! Thanks for coming on vacation with Saskia and me!!! And... so many more fun and fabulous girls from all over the world! Our vacation goes on for another 11 days--each day a new destination! You are most welcome!

Josephine zei

Hai Ria,

Meid wat een geweldige post, een SUPER auto en kan me voorstellen dat zo'n tocht met een hele rits van deze prachten helemaal het einde is. Heerlijk toch dat je man een hobby heeft en daar van alles voor verzameld. Beter als zo'n saaie sok die alleen maar met de afstandbediening in zijn hand zit, hahahaha.

Geniet van de lente....
Lieve groet, Josephine

Pearl zei

I love that car!! What a collection too, just popped in to say thank you for putting my give away on your blog that was real sweet of you. Have a great day, Pearl

Maria zei

Hi Ria!
Your post today is fun... Your car is awesome!

I also adore your little fuzzy animals in the sidebar! Your dogs and all these cute bunnies ... how adorable!
Have a sweet week! Looking forward to traveling around the world with our blog friends!
~Maria

bikim zei

THAT IS JUST BEAUTIFUL RIA! YOUR HUSBAND DOES HAVE GOOD TASTE!!
LOVE YOUR PHOTOS WITH PLANTS AND OLIVE TREES ON PREVIOUS POST!
MADE THE € TRANSFERENCE. HOPE EVERYTING IS OK!
HAVE A HAPPY DAY!
ROSA

vosgesparis zei

natuurlijk volg ik je al!.... leuk die auto's mijn vader reed ook altijd in zo;n oud kevertje ;)

Anita zei

Ben zelf niet zo'n auto liefhebber maar dit is wel een hele leuke!Oud model auto's zijn zowieso leuker dan die high tech nieuwe vind ik.Wees er maar trots op!
Groetjes Anita.

greet's foto's zei

Hai Ria, gaaf karretje hoor,ik zie jullie al rijden ,en maar wuiven naar iedereen,tenminste dat denk ik.
En ja,,mannen kunnen verzamelen,mijn man had een postzegel verzameling,boeken vol,en als een klein kind zo blij met een nieuwe zegel,

mooie foto;s hoor van jullie auto.

o ja.mijn zoon verzamelt schelpen,nou ook zo iets,

groetjes oma nijn

Ticking and Toile zei

Hi Ria,
Thanks so much for stopping by! Thanks for bringing that faulty link to my attention....Here is the correct link
http://hviturlakkris.blogspot.com/
Have a fabulous day & I have ALWAYS loved Karminn Ghias!! What fun for you guys to run around in that!

xo,
Shellagh

MODERN COUNTRY zei

Hi Ria!

Many thanks for your help!
I just painted my cabinet bluegrey, but it was totally the wrong colour, ugh..I am off now to choose another one, this time warmer grey. I find it still so difficult!

I love, love, love your car, what a beauty!! Just the thought of driving around wind a little bit of wind in the hair, what a magical trip it could be. I hope you are able to take a few rides this upcoming summer :)

Have a very nice evening too,
Warm greeting, Aina

Loveforpiemonte zei

He meis,
Nou het is ook altijd gezellig als jij weer even op mijn blog langs komt wippen. Het kussen was vrij prijzig 44,95 maar ze zijn allemaal handgemaakt en dus verschillend. Ik was er dus weg van, ze hadden verder nog van die postzegel kussentjes enzo.. ik hou ervan.. Nu zelf nog een maken van een postzak die ik hier heb liggen (uit 95 geboortejaar van mijn zoon) maar ik moet je bekennen IK BEN NIET ZO HANDIG.. maar ga het wel proberen.
Geniet van je avond en je rust.
DOEIIIIIII

Harmoni og Kontrast zei

Kjære Ria, takk så mye for å besøke bloggen min, for interleaving At hyggelig kommentar og for å følge etter meg. Du har en vakker blogg, eller kurset jeg vil følge deg også :-) Klemmer fra Laila

Anoniem zei

Wat een plaaaatje die auto he ?
Mijn vader had vroeger ook een Karmann Ghia ,ik heb er nog een foto van ,paps ,mams en ikke
zo leuk !

Anoniem zei

Gave auto hebben jullie hoor Ria,echt een stoere vind ik,lijkt mij ook geweldig,zulke ritjes met elkaar en ik vind zijn verzameling echt super,ik wens je een fijne avond,lieve groet Joke.

Harmoni og Kontrast zei

Hey Ria, if you see at the left in my blog, you will now find a translator under my blogroll - I know it's not perfect, but I hope it helps?...Please feel free to ask again:-) Laila

desde my ventana zei

Hi Ria,
Funny post that you have maked,your car is beautiful!!!
Hugs
Cecilia

Can you tell me about magazine??

Stina zei

Kiss and hug from Sweden.:-D
Stina

Catherine zei

Hi Ria! lovely car , your lucky!!!take me with you to Denmark!!!! nice evening. Catherine

Donatella zei

very cool!!luck you...have fun(:

Tracey zei

Hi-Where are you from in Holland? My grandmother grew up and her family is from Erica...! Thankyou for stopping by my blog today! I am so glad to find you! Love your blog!

Between You and Me zei

love it....Hey! Thanks for always stopping by and leaving such sweet comments!

Kitty Deschanel zei

Hmmm...this says "Your comment was published."
Pretty sure I haven't commented yet though...have I??

I think that car is adorable! Then again, I also LOVE the Toyota Echo :)

Lamb’s Most Recent Post: Woot, Woot! Party at the 2010 HGTV Green Home!

Mary Ann zei

Ria, those pictures of roses you have on the side of the page are so breathtaking...it is always my dream to have a flower shop. neat collections of your honey. take care and thank you so much for stopping by...always a pleasure seeing you! take care...verbena cottage

koralee zei

She is beautiful...enjoy her my friend. xoxoxxo

Stina zei

Today I will send you a BIG and warm hug. Nice huh?:-D Stina

@nne zei

Vintage auto's hebben gewoon ze veel sfeer. In Vlaanderen zouden ze jullie auto een echt "bijouke" noemen. Geniet ervan! Groetjes, @nne

Anoniem zei

Hai Ria
Ik zie nu pas dat mn vorige post niet is aangekomen bij je
Ik heb een foto van die foto gemaakt ,t is een oude zwart/wit foto dus niet echt scherp hoor ,als je een emailadres bij me doorgeeft kan ik m doormailen
Gr Amy van Queenieshome